31 Mart 2012 Cumartesi

CİNLERİN İLERİ KULLANIMI(!)


Son zamanlarda yaşanılan ve akıl yoluyla açıklanamayan tüm gariplikleri artık cinlerle açıklayabileceğiz.

Nerden çıktı dememeli zira elin oğlu, cinleri uzay araçlarındaki çözümlenemeyen problemlerde veya casusluk teknolojilerinde başarıyla kullanıyorlarmış,

Mesela Rusların bu konuda başarılı oldukları tescillenmiş.
Bizim cincilerimizin bu konuda aranan nitelikte olduğunu da yeni öğrenmiş bulunuyoruz.

Devlet televizyonunda ki bir programda bu konunun ciddi olarak işlenmesi, duyanlara önce yeni tip bir şaka programıyla karşı karşıya mıyım dedirtse de, bunun gazetelere haber yapılarak doğruluk payının artması, teknoloji bu kadar mı ilerledi diye düşündürtüyor.

Yıllar yılı ve özellikle son yıllarda devlet yönetim sistemlerinde görünmez eller operasyonlarıyla bilinmeyen güçlerin marifetlerine alışan toplumumuzun cinlerin ileri teknolojide kullanılmasına da şaşırmayacağı bekleniyor olabilir.

Her zaman iyimser olmayı sürdürenlerimiz bu haberi öbür dünyayla bağlantı kurma teknolojisinde bir ilk adım olarak biraz daha temkinli olanlar ise cinlerin tanımının bilimsel olarak yapıldığını düşünebilirler.

Birkaç yıl önce insanların vücudunun mikroplardan oluştuğunun saptandığı haberi de, kimilerine, birine mikrop demenin pek de temelsiz olmadığını düşündürtmüştü.

Her şeyin en ilerisine talip olmaya alıştırılan toplumumuzda ileri teknolojide öbür dünyaya uzanacak kadar da ilerlendiğini ve ülkemizde pek çok disiplin açısından bu kadar ileri gidildiğini görmeyi gurur verici bulanlar olabilir.

Her yapılan bu kadar ileri olunca toplum geride mi kalıyor acaba?

Yoksa tüm geriliklerimiz bilinmeyen ileriliklerde derece mi yapıyor karar vermek gerek.

İleri demokrasi deneyiminden sonra bu soruları cevaplamakta da şimdilik pek ileri gitmemekte yarar var.

Sevgi Özkan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder